" "

forexchief

Terhad !!!!! Dapatkan teknik forex sebenar sekarang !!!!

Discussion in 'Jual Beli' started by bisnescyber, May 10, 2012.

Share This Page

  1. bisnescyber

    bisnescyber New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Assalamualaikum & Salam sejahtera

    Pernah tak dengar pasal online forex trading?

    Forex merupakan lubuk wang terhebat di dunia!
    Ramai dah yang mengaut wang beribu-ribu hingga beratus-ratus ribu ringgit daripada forex ni.

    Dengan forex trading, tak perlu:
    - jual barang fizikal mahupun digital
    - pergi cari orang seperti MLM
    - cari supplier dan hantar barang kepada pelanggan
    - buat promosi ke sana dan ke mari

    Forex cukup mudah. Dengan hanya KOMPUTER, INTERNET & SEDIKIT MODAL, anda sudahpun boleh menjadi forex trader!

    Potensi yang terdapat pada forex adalah tersangat besar!
    Ada seorang trader bernama Khalid dengan mudah dapat menjana 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sehari melalui
    forex!!!

    Terlalu banyak produk informasi forex di luar sana, tetapi kebanyakannya
    hanyalah berkisar kepada penjualan indicator dan expert advisor (robot forex).
    Namun begitu, Khalid telah menghasilkan panduan lengkap dari A-Z mengenai forex dan bagaimana anda juga boleh menjana profit
    sehingga 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sahaja sehari.

    Apa yang paling bernilai ialah pendedahan mengenai TEKNIK FOREX SEBENAR V2 yang boleh menghasilkan profit beratus-ratus pips
    dengan HANYA 1 TRADE!
    Ini pertama kali saya melihat screen shot trader yang telah menghasilkan
    ratusan pips dalam setiap trade beliau, dan beliau menghasilkannya berulang-
    ulang kali sejak tahun 2009 lagi!

    Selain itu, Khalid juga turut kongsikan ilmu Money Management, Kawalan Emosi, Penipuan dalam Forex, Kriteria Pemilihan broker
    dan macam-macam lagi. Pendek kata, memang serba lengkap lah. Inilah panduan pertama dan terakhir yang patut dimiliki oleh
    trader dan juga bakal trader.

    Ini merupakan versi baru. Sebelum ini, Khalid telahpun mengeluarkan ebook versi pertama dan ianya sold out dalam masa
    beberapa hari sahaja!

    Saya ada berita buruk. Ebook ini hanya tinggal XX unit sahaja lagi.
    Ianya mungkin habis jika anda tidak mendapatkannya dengan kadar segera.
    Ebook ini sangat-sangat hangat ketika ini dan ianya laku seperti pisang goreng panas.
    Cepat dapatkannya sebelum terlambat jika anda betul-betul nak berjaya dalam forex.

    Untuk melihat sendiri kehebatan forex, bukti pendapatan dan testimonial
    TEKNIK FOREX SEBENAR, klik link di bawah:

    http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS

    Terima kasih.
    " "
  2. segokucing

    segokucing Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    terima kasih

    pakai saja sendiri...:16:

Share This Page