" "

forexchief

Jurnal internasional Jazirah jawa

Discussion in 'Jurnal Trading' started by subaryo, Nov 5, 2011.

Share This Page

  1. subaryo

    subaryo New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wong cilik bade ndamel jurnal, inggih meniko kangge landepaken analisa [belum ada bahasa jawanya :D]. sumonggo rencang-rencang rameaken jurnal puniko, Engkang terakhir, mugi-mugi jurnal puniko saget mbarokahi lan manfaati kangge
    sedulur sedoyo. aamiinn.
    " "
  2. subaryo

    subaryo New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    reservasi........
  3. subaryo

    subaryo New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    reservasi.....
  4. omolisme

    omolisme Member

    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    kulon nuwun mbah , kulo ijin minyak nggih , ,
    mugi2 kulo nggih kecipratan ilmunipun mbah :cz52:
  5. Petani Forex

    Petani Forex Contributor

    Messages:
    527
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Salam kenal Kangmas Subaryo.
    Kulo nderek sinau... :cz07::cz07::cz07:
  6. Bhagawanta

    Bhagawanta New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Assalammualaikum...

    Kulo nyuwun nderek sinau ingkang meriki nggih...

    :cz17:
  7. gatotkoco

    gatotkoco New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    sampurasul...
    kulo nderek ngangsu kaweruhan nggih kangmas..
    kadosipun jurus ingkang kulo angsal saking topo dumateng kawah candradimuka mboten saget dipundamel perang kalean broker..
    kulo pengen banget belajar aji-ajian begawan KG..
    ilmu nipun BEGAWAN KG pun kesohor sakti kangge perang lawan broker..
    cukup semantan serat kulo..
    pungkasanipun..

    kulo ndonga mugi mugi kito lan sederek sedoyo..
    oleh ijo tarus.. (OIT)
    Last edited: Nov 6, 2011
  8. karto marmo

    karto marmo New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    kulo nuwun....

    Matur nuwun....kleresan sanget, kulo anggota enggal, langsung kepanggih sedherek2 kulo ingkang nembu mbikak jurnal enggal...

    kulo namung badhe nyuwun pambiyantunipun supados kulo saget pinter kados sederek2 kulo sedoyo ingkang wonten porum meniko.
  9. segokucing

    segokucing Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    nderek nyecep kawruh

    tumpraping kadang patunggilan porek,
    kula tansah nengga "posting" penjenengan sami arupi ular-ular utaminipun titi cara "entry" lan satunggal sanesipun...
    mugi tansah binerkahan lir ing sambikala :cz29:
  10. hehe001

    hehe001 New Member

    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    set roaming = on
    :cz07:

Share This Page