" "

forexchief

Hati-hati scam atas nama instaforex

Discussion in 'Broker dan IB' started by forexsableng, Jun 29, 2011.

Share This Page

  1. forexsableng

    forexsableng Member

    Messages:
    914
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Saia dapat email isinya begini:

    Client Department <bonus.instaforex@yahoo.com>

    Dear Member,


    InstaForex Company offers the unique opportunity of receiving the extra Bonus to a trading account old and new member. For this we would give $300 free bonus to all members who are on deposit with LibertyReserve. In order to receive the extra bonus it is necessary to complete the procedure. You must create a system policy in the API your LibertyReserve account so we can process $300 free bonus for you after we approve your request.

    Step-by-step instructions on how to create the APIs are available here:

    1) Log into your account LibertyReserve
    2) Click on "Merchant Tools"
    3) Click on "Create new API"
    4) Enter the following details:

    API Name: instabonus
    Security Word: instabonus300

    5) Check ENABLED
    6) Check TRANSFER
    7) Check Balance
    8) Check HISTORY
    9) Check ACCOUNT NAME
    10) Insert the master key and click on "SUBMIT"

    After completing the instructions above, please send e-mail to bonus.instaforex@yahoo.com, or simply reply to this email with the following information:

    a). Your trading account number.
    b). Type of your account (Standard, Eurica, Cent Standard, Cent Eurica).
    c). Your LibertyReserve account number.

    After received your request, we will processed and sent $300 to your account trading account number within 24 hours and you can withdraw it to your Libertyreserve account without any limitation.


    NOTE: At this moment we only give bonuses to members who are on deposit with LibertyReserve, other deposit type will be available soon according to our consideration.

    Best Regards
    Client Bonus Department

    Kalau diperhatikan alamat emailnya, itu @yahoo.com, sementara email resmi insta harusnya @instaforex.com. Saya udah cek ke Insta juga mereka bilang ngga ada program begitu dan alamat emailnya ngga resmi.
    So hati-hati saja kalau dapat email macam ini.
    " "
  2. imfxtrdr

    imfxtrdr Member

    Messages:
    175
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    ada yang bocorin data client kah?

    dapet juga nih, apa ada kebocoran data client insta ya?
  3. sapisapi

    sapisapi Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Wah..kudu ati2 nich....
  4. alify

    alify Active Member

    Messages:
    1,087
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    38
    Mungkin ini penyebab di forum sebelah ada kasus seorang client insta deposit baru di Accnya melalui LR, dan besoknya Accnya langsung habis karena ga taunya ada yang Withdraw lagi itu dana melalui LR pemiliknya dan dari LR pemiliknya langsung ditransfer ke LR pelaku.
    :cz04:

    Ini link kasusnya... > KASUS dana Raib
  5. fifi

    fifi Member

    Messages:
    103
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    aku dapat juga email sama persis kayak gitu.anehnya email yang aku pakai itu email untuk kontes atau forum aja.sedangkan email untuk akun trading dan email liberty reserve jarang sekali dapat email kayak begituan.kadang heran juga.lah email nya gak di pakai untuk register liberty reserve kok bisa dapat notice dari liberty reserve.jadi ya pasti phising tho.
  6. bimarpradana

    bimarpradana Contributor

    Messages:
    1,777
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    sama persis dapat email kayak gitu om,,,,
    dari awal sekilas liat email kyk gitu juga pasti fake/palsu
    soalnya memakai domain @yahoo.com
    pokoknya sekarang kudu waspada atas email2 yg mengiming-imingi hadiah, jgn langsung mudah percaya begitu saja. :cz53:
  7. ryankeygen

    ryankeygen New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    kalok sudah ada texs create new API kemungkinan besar itu Hacker,
    karena saya sudah sering dapat berita kasus yang membobol acc dengan mengikuti Program API.
  8. Afro

    Afro New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    1 email 1 kegunaan

    itu trik saya sekarang agar terhindar dari hacker, dan hapus semua data penting yang ada di email

    *pengalaman pernah kena hack $70 di taon 2007, banyak buat saya, mungkin sedikit buat master2 disini
  9. forexsableng

    forexsableng Member

    Messages:
    914
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Awas Penipuan Lagi

    Nih baru dapat email ngakunya dari instaforex

    InstaForex Clients Important Update



    Dear InstaForex Clients,

    Due many higher active and not active clients. InstaForex provide all client for update account, follow instruction for get update full access your account and . After authentification you will be able to use withdrawals and deposits for your trading account in Instaforex and also additional services for clients.

    For complete update your account Please going to :

    http://www.instaforex-services.com/client/update/

    Failing fake information will get temporary suspended. Please make it carefully.

    Sincerely,
    Clients Service
    logo If you have any questions you can make a phone call using one of the Instaforex Toll free numbers right now:
    USA and Canada 1-888-472-1855
    UK 0-808-120-1991
    Switzerland 0-800-898-548
    Malaysia 1-800-882-528
    Indonesia 001-803-017-910
    Georgia 822-140-799
    Kazakhstan 8-800-080-5553
    Ukraine 0800-500-329
    Other countries +7-4012-763-051, +7-4012-751-961

    Start making profit with InstaForex right now!


    Contact Information:
    InstaForex Companies Group
    236022, Teatralnaya 30, 5th floor
    Kaliningrad, Russia
    E-mail: support@instaforex.com
    Web: http://instaforex.com
    facebook twitter

    Hati-hati, ini adalah usaha pencurian data akun kita
  10. mojaku

    mojaku Member

    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    cara membedakan yang asli dan palsu seperti gimana om ?

Share This Page