" "

forexchief

Community KGERS KL/Selangor Malaysia

Discussion in 'Regional Community' started by lahvista, Sep 1, 2010.

Share This Page

  1. lahvista

    lahvista Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Salam All,

    Terpanggil untuk membentuk satu Community kecil bagi kawan2 yg berdekatan..jadi lahir la group kami yg tak seberapa ni..matlamat kami adalah untuk belajar bersama disamping mengeratkan silaturrahim..:cz07:

    Antara senarai ahli terkini ialah :-

    1. aman
    2. yelderin
    3. sis maziah
    4. rasyd
    5. lahvista
    6. ejat
    7. therieFX
    8. moneymakerfx
    9. Budak_Getah
    10. Bro Jmie


    Tidak penting dimana kita bermula yg penting dimana kita berakhir

    Pembentukan Komuniti ini tidaklah kerana ingin membahagi2 kan ahli2 yg ada, sebaliknya lebih kepada tujuan untuk mengfokuskan hala tuju dan terjaga lebih rapi. Sememangnya Kami bernaung di dalam resolusi perlembagaan Kgers Malaysia. Credit to Bro Wanimran yang sanggup meluahkan hasil idea nya yg tersendiri. Perghhhhhhhhhhh :cz43:


    Planning terdekat buat masa ini...ialah untuk arrange satu Teh Tarik session..sesi beramah mesra gitu :cz48: , lokasi masih tgh dipikirkan...atau ada apa2 cadangan yg menarik..sila kemukakan

    Attached Files:

    Last edited: Sep 5, 2010
    " "
  2. reviwan

    reviwan Member

    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Syabaaaaz... Jom, SEMANGAAAAAAT...!!!! :cz07::cz07::cz07:
  3. lahvista

    lahvista Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Uikk Pakde..masih online...hehe sudah sampai ya ? Jom Semangat !!!!
  4. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    semangat semua all

    kebanyakan kita menyesali kesilapan perkara2 yang telah kita lakukan tetapi sy dengan rakan2 mari kita berganding bahu untuk bersemangat memulakan group yg kecil menjadi lebih besar, sy percaya bayak lagi perkara yg buat kita menyesal
    kalau kita tak lakukan sekarang untuk masa depan yang lebih baik, uhhh jeng jeng ayo semua kasih hangat:cz43:
  5. mr_candy17

    mr_candy17 Member

    Messages:
    916
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Tahniah utk terbentuknya Community KGers KL/Selangor Malaysia, semoga ilmunya akan makin berkembang.
  6. yelderin

    yelderin New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    mari kita jalan terus biar harus menyusur liku2 dan lurah dalam demi menggapai impian.. short term target is elite group hehehe.. mudah-mudahan!
  7. ejat

    ejat New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    salam....

    sy nk join gak...:cz43:
  8. lahvista

    lahvista Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Salam Bro Ejat, join jer...nanti akan update bile nak buat TT
  9. fakeyellowmocha

    fakeyellowmocha Member

    Messages:
    153
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Tahniah.

    Ahli komuniti terdiri dari KGERS yg mantap-mantap.

    all the best.
  10. lahvista

    lahvista Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Terima Kasih kerana sudi bagi semangat...insyallah kite susun satu2 :cz22:

Share This Page