" "

forexchief

belajar open yang aman

Discussion in 'Jurnal Trading' started by aman, Oct 2, 2010.

Share This Page

  1. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    As'salamualaikum wbt

    Bismillahirrahmanirrahim

    sy beranikan diri mulakan journal ini sebagai tanda ingin terus belajar mencari open yg aman kakakaa tapi yang pasti ini juga cara untuk otai2 dapat memperbetulkan kesilapan sy, terlebih dahulu seribu ucapan terima kasih sy semestinya buat KG yg telah memperkenalkan kepada kita untuk menganalisa pergerakan market,

    Nak taip apa lagi ya
    Last edited: Oct 2, 2010
    " "
  2. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    cuba layan gj masa open lsma daily masih tajam kebawa n bsb daily diatasnya
  3. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    mudahan open yang aman gu sell masa PA dalam lsma daily SL 5p atas hi


    [​IMG]

    kalau begini harus di lock ni
  4. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    dia cucuk atas bayak kali lah cuba bungkus sell GU


    [​IMG]

    masuk kantong 1p dulu lah


    [​IMG]

    GU bisa kamu bisa sikit lagi tu

    [​IMG]

    nampaknya teman2 kita bukan sekadar salah open, salah TP juga berlaku
  5. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    di malam yg indah ini cuba open buy AU di batas bsb weekly

    [​IMG]

    masuk kantong 1p dulu ya

    [​IMG]

    wow2 dijamin TP tu
  6. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    mahu bungkus sell GU sebab range udah terlebih

    [​IMG]

    ya seperti biasa harus masuk kantong 1p dulu

    [​IMG]

    cuba2 teruskan TP disitu
  7. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    sy cuba buy EJ lah, BSB daily berada atas BSB weekly n lsma daily landai tu
    gimana kalau sy ambil sedikit ruang sampai di SD1 bbma ni TP ya

    [​IMG]

    wow2 mana hilangnya TP itu
  8. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    simpan AJ, pertahankan TP 75p hampir terkena 1p tu nak close ke simpanya

    [​IMG]

    mahu cuba2 buy GJ dekat BSB daily tu aman kali ya

    [​IMG]

    ambik 1p dulu, TP SD1 BBMA

    [​IMG]

    beranikan diri buy GU di MA daily

    [​IMG]

    aduh gimana ni SL ku udah dekat tu, sabar gu jagan ke BSB dulu ya

    [​IMG]

    uhh duk dak duk dak sudah hilang apa lagi 1p dulu ya

    [​IMG]

    jagan lupa TP aman, ok2 sy mahu di SD1 jugak
  9. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    sell GU lsma masih landai juga kira terpantul BSB tu

    [​IMG]

    mahu TP SD3, yakin sekali sy ni teman2 bisa TP ni

    [​IMG]

    jagan begitu bro aman, tengok sekarang apa dah jadi
  10. aman

    aman New Member

    Messages:
    223
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    beranikan diri sell GU di SD3 Trending Up Weak lsma masih di bawah BSB n Range kira ok lah

    [​IMG]

    GU teman baik tapi kekadang tidak mesra, jagan jadi macam tadi ya GU TP BSB kamu bisa

Share This Page